Har haft så himla trevlig helg!

Först fredagsmys i soffan med älsklingen. Igår kom Jessica och Louise på besök vilket var väldigt kul eftersom de aldrig varit här tidigare:) Sen blev det lite utgång på kvällen också och det är ju heller aldrig fel^^ Idag har varit en slödag, sådana behöver man allt ibland.

Vet inte om jag nämnt det men vi har startat upp ytterligare ett renoveringsprojekt nu, denna gången är det ena rummet på övervåningen som får en makeover(framtida kontor/gästrum). Vi har redan inhandlat snygga tapeter och lim så vi skulle bara riva det som satt innan. Problemet är bara att de som bodde här innan oss har när de målade om rummet tagit bort hälften av tapeten och lämnat hälften kvar och sen målat över. Detta medför att det var superlätt att ta bort där tapet satt kvar men där de har målat direkt på vägen… hästjobb! Jag får stå med morakniven och skava bit för bit. Pust. Försöker ta en liten bit varje dag för det är rätt tråkigt och dessutom jobbigt för händerna…

102_3666

så här snyggt var det innan…

observera den flammiga gröna färgen tillhöger bredvid det släta ljusgröna färgen längst upp som binds ihop så snyggt tillsammans med det beiga till vänster!

 

 

 

 

Hallen är ju faktiskt nästan färdig (lite lister kvar) Och jag har ju utlovat bilder! Så här kommer de:

IMG_1098IMG_1099IMG_1100

Många av möblerna är från A-möbler: Klinte bänk, Zitti hatthylla, nyckelskåp och tavellist.
IKEA: Trones skoskåp, Vänna spegel

Annonser