B-uppsatsen lämnade vi in igår. sköööönt!
Det har gått väldigt bra och jag är väldigt stolt över vår grupp. Vad bra vi är!

Men helt ärligt, hjärnan är helt mos. Sara kom och fikade igår kväll och frågade vad vi skrivit om. Det tog mig 5 minuter att komma på vad vi skrivit om. Jösses.
Och det var inte av den anledningen att det var ett svårt eller komplicerat ämne eller att vi inte kommit fram till något. Nej, det har varit intressant, relativt lätt att hitta litteratur, syfte och resultat. Det var helt enkelt så att hjärnan var helt nollad, fick en blackout och kom inte ihåg att vi skrivit om utanförskap alla dagar de senaste 4 veckorna.

Nu har vi arbetet framför oss att läsa andras uppsatser, opponera på ett och själv bli opponerade på. Sen kan man lägga det bakom sig på riktigt (förutsatt att vi inte får komplettering då…)

Idag har jag varit o jobbat och den mosiga hjärnan har gjort sig påmind idag med. Men imorgon blir det helt och hållet paus då jag tar tåget till uppsala och fina Lisa<3 Ja, och peter också förståss 😉
Stannar till i sthlm på vägen upp och tänkte kanske ta en snabbrunda på stan innan det bär vidare till uppsala. På lördagskvällen sen blir det halloween party. Kul!
Tidigt hem på söndag dock, men vad är tåg annars till för om inte för att sova.

Hej hopp

Annonser